TEYES CC2L 2+32GB 7″

1,400 lei 1,200 lei
persoane se uita acum la acest produs
acceptam si plata cu cardul
Image Safe Checkout

blank

Sistem de operare Android 8.1

Android 8.1 ajută sistemul să funcționeze rapid și eficient. Este compatibil cu un număr mare de aplicații, iar lansarea și comutarea dintre acestea este una dinamică.

 

blank

 

Procesor Quad-core 4 x 1.3Ghz 28nM
Performanțe superioare în procesarea datelor, cu un răspuns rapid la comenzi. Sistemul de răcire asigură o disipare rapidă și stabilă a căldurii.

 

 

 

 

 

 

Procesor DSP (Digital Signal Processor)
Excelent, alcătuit din cei mai avantajoși algoritmi de sunet, pentru a crea o ieșire audio surprinzătoare. Totodată poate fi reglat și adjustat pentru redarea  detaliată a frecvențelor joase și înalte.

 

 

blank

Time-alignment

Acum poți controla momentul când difuzoarele redau sunetele, oferindu-ți experiența unei scene de concert, în propria mașină.

 

blank

 

blank

 

Semnal radio excellent

Modul radio QN8035 , interferență sonoră minimă și sensibilitate ridicată la semnalele posturilor radio.

 

blank

 

 Bluetooth

Datorită conexiunii Bluetooth, te bucuri de o calitate înaltă a sunetelor în timpul apelurilor telefonice și de o redare excelentă a melodiilor preferate.

 

blank

 

Navigare GPS & WAZE  
Datorită receptorului GPS integrat, navigarea poate fi realizată cu ușurință prin utilizarea hărților atât online, cât și offline.

 

blank

 

blank

 

Display IPS si Interfața multi color

Tehnologia IPS reproduce culorile și luminozitatea într-un mod calitativ.
Are aspect inovator și răspuns rapid la comenzi. De asemenea, poți controla toate funcțiile de pe ecranul de start, modificând tema preferată de culori.

 

blank

 

Compatibilă cu comenzile volanului

Nu a fost niciodată mai usor să schimbi melodiile, canalul radio și să reglezi volumul chiar din comenzile volanului, pentru ca tu să te bucuri de o călătorie cât mai plăcută.

 

blank

Produse vizualizate recent