Navigatie Dedicata 4+32 9″

2,300 lei 2,000 lei
persoane se uita acum la acest produs
acceptam si plata cu cardul
Image Safe Checkout

Navigația se potrivește perfect în bord, iar mufa de alimentare este identică cu cea a maşinii. Nu ai nevoie de ramă adaptoare şi nici nu trebuie să modifici instalaţia electrică. Comenzile de pe volan rămân funcţionale, iar navigaţia se va opri când iei contactul şi nu va descărca bateria maşinii.

În pachet sunt incluse toate cablurile necesare montării navigaţiei, precum şi cele auxiliare (RCA, USB etc.).

UNIVERSUL ANDROID ÎN CONFORTUL MAŞINII TALE
blank
Aplicaţiile preferate vin acum pe ecranul navigaţiei tale. Poţi instala orice aplicaţie din magazinul Google Play: Waze, Google Maps, YouTube, Spotify, Google Chrome, Instagram, Facebook, WhatsApp etc.
Fără a mai avea nevoie de telefon, te poţi strecura prin traficul aglomerat folosind Waze sau Google Maps şi în acelaşi timp poţi asculta muzica preferată sau viziona filmele și videoclipurile favorite pe YouTube, Spotify, Apple Music etc.
GPS DUAL ZONE
blank
Navigaţia dispune de un modul şi o antenă GPS de calitate superioară, care te localizează cu precizie şi te ajută să ajungi la destinaţie în cel mai scurt timp, fără a avea nevoie de telefon.
Dual zone: Poţi asculta muzică în timp ce foloseşti aplicaţia preferată de navigare, vocea aplicaţiei suprapunându-se, atunci când este cazul, peste muzică.
COMPATIBILĂ CU ORICE TELEFON
blank
Deşi navigaţia dispune de propriul sistem de operare Android care funcţionează independent de telefon, la aceasta se poate conecta orice telefon cu Android sau iPhone prin Bluetooth sau Wi-Fi.
Poţi folosi cu uşurinţă aplicațiile instalate pe telefon prin intermediul Android Auto sau Apple CarPlay şi primeşti toate notificările de pe telefon pe ecranul navigaţiei.
SLOT SIM 4G, BLUETOOTH, WI-FI ŞI MIRRORLINK INTEGRATE

blankSpune adio amenzilor pentru folosirea telefonului la volan. Poţi descărca agenda telefonică pe navigaţie şi poţi iniţia şi prelua apeluri de pe ecranul navigaţiei, precum şi asculta muzica preferată de pe telefon.

Navigaţia se conectează rapid la orice reţea wireless, inclusiv la hotspot-ul telefonului, precum și la internet 4G, introducând o cartelă cu internet în slotul SIM. Cu ajutorul tehnologiei MirrorLink poţi beneficia de funcțiile Android Auto sau Apple CarPlay.

PESTE 60 DE LIMBI DISPONIBILE

blank

Nu trebuie să ştii engleză pentru a folosi navigaţia. Poţi afişa meniul în peste 60 de limbi, inclusiv română, engleză, spaniolă sau franceză.Interfaţa navigației se îmbunătățește în mod constant pentru a-ți oferi o experiență de utilizare cât mai plăcută și fluidă. Aceasta se poate personaliza cu alte teme disponibile în aplicații de tip Car Launcher.

SUPORT DVR, CAMERĂ MARȘARIER ȘI SENZORI PARCARE AFTERMARKET
blank
Niciodată nu a fost atât de simplu să parchezi. Când schimbătorul ajunge în marșarier, pe ecranul navigației se va afișa automat imaginea video din spatele mașinii, împreună cu liniile de ghidaj. Senzorii de parcare, fiind de asemenea afişaţi pe navigaţie, te vor avertiza atât vizual, cât şi acustic.
Înregistrarea video realizată de camera de bord DVR te poate scăpa de amenzi sau alte situaţii neplăcute, fiind martorul tău de încredere în cazul producerii unui eveniment nedorit în trafic.

SUPORT INTERFAȚĂ OBDIIblank

Un adaptor Bluetooth OBDII este de un real ajutor atunci când o eroare apare în bordul maşinii. Cu ajutorul lui poţi citi, interpreta sau șterge eventualele coduri de eroare şi îţi poţi da seama cu uşurinţă ce nu este în regulă cu maşina ta.

În plus, poți afișa pe ecranul navigației informații în timp real despre starea mașinii cu ajutorul unor aplicații dedicate precum Torque sau Car Scanner.

NAVIGAȚIE CU ANDROID – SISTEMUL COMPLET DE INFOTAINMENT DIN MAȘINA TAblankblank

blankblank

blankblank

blankblank

blankblank

blankblank

blankblank

Produse vizualizate recent