TEYES X1-10.2″, 32+2

1,750 lei 1,470 lei
persoane se uita acum la acest produs
NAVIGATIE TEYES X1, 32GB ROM, 2GB RAM LDDR3, PROCESOR OCTA-CORE 8 X 1.6 GHZ, DISPLAY IPS 10.2″ , WAZE, WIFI, 4G SIM, 2 X USB, BLUETOOTH 5.1, DSP
acceptam si plata cu cardul
Image Safe Checkout

blank

Sistem de operare Android 10 

Android 10 ajută sistemul să funcționeze rapid și eficient. Este compatibil cu un număr mare de aplicații, iar lansarea și comutarea dintre acestea este una dinamică.

blank

Procesor Octa-core 8 x 1.6Ghz 28nM

Performanțe superioare în procesarea datelor, cu un răspuns rapid la comenzi. Sistemul de răcire asigură o disipare rapidă și stabilă a căldurii.

blank

Procesor DSP (Digital Signal Processor)

Excelent, alcătuit din cei mai avantajoși algoritmi de sunet, pentru a crea o ieșire audio surprinzătoare. Totodată poate fi reglat și adjustat pentru redarea  detaliată a frecvențelor joase și înalte.

blank

Time-alignment

Acum poți controla momentul când difuzoarele redau sunetele, oferindu-ți experiența unei scene de concert, în propria mașină.

blank

Semnal radio excellent
Modulul radio TDA7708 acceptă funcția RDS (recunoașterea informațiilor text ale posturilor de radio), interferență sonoră minimă și sensibilitate ridicată la semnalele posturilor radio.

blank

Bluetooth 5.1

Datorită conexiunii Bluetooth 5.1, te bucuri de o calitate înaltă a sunetelor în timpul apelurilor telefonice și de o redare excelentă a melodiilor preferate.

blank

Conectivitate 4G LTE & WIFI 2.4G

Conexiune stabilă cu o acoperire largă, cu un consum scăzut de energie.

blank

WAZE  
Navigarea poate fi realizată cu ușurință prin utilizarea aplicației Waze.

blank

Interfața multi color

Tehnologia IPS reproduce culorile și luminozitatea într-un mod calitativ.
Are aspect inovator și răspuns rapid la comenzi. De asemenea, poți controla toate funcțiile de pe ecranul de start, modificând tema preferată de culori.

blank

Compatibilă cu comenzile volanului
Nu a fost niciodată mai usor să schimbi melodiile, canalul radio și să reglezi volumul chiar din comenzile volanului, pentru ca tu să te bucuri de o călătorie cât mai plăcută.

blank

Produse vizualizate recent