CS-kit INCALZIRE SCAUNE AUTO PENTRU UN SCAUN CU TREI TREPTE

450 lei 350 lei
persoane se uita acum la acest produs
acceptam si plata cu cardul
Image Safe Checkout
SKU: 1x-1 Categorie: Etichete: , ,

Asiguram Montaj !

KIT INCALZIRE SCAUNE AUTO CARBON CU 3 TREPTE DE INCALZIRE PUSH PENTRU UN SCAUN 

Kitul de incalzire in scaune auto cu 3 trepte PUSH va va permite sa va bucurati de o incalzire eficienta in scaune indiferent de frigul de afara. Kitul imbina performantele de top ale elementelor de carbon cu designul elegant al butonului cu 3 trepte PUSH. Butonul poate fi usor montat in consola centrala, plansa de bord sau pe scaun oferind un aspect OEM. Un avantaj important al acestui tip de buton este faptul ca revine automat la pozitia oprit atunci cand se intrerupe alimentarea cu curent electric a incalzirii.

Incalzirea in scaune cu 3 trepte PUSH LA Maxalarm din carbon este construita cu un model nou de elemente de fibra de carbon cu un aranjament unic tip W, superior celui standard tip fagure(model Romb). Incalzirile in scaune la Maxalarm se deosebesc de restul incalzirilor prin: putere de incalzire mai ridicata (55-60W per scaun), viteza de incalzire superioara(cu pana la 20% mai mare fata de restul produselor de pe piata), flexbilitate si rezistenta mecanica sporita(constructie tip sandwich pentru protejarea elementului de incalzire din carbon), fiabilitate(rata de defectare de sub 0.1% la 3 ani).

Kiturile de incalzire scaune 3 trepte PUSH sunt dotate cu butoane rotunde cu 3 trepte si indicator de treapta putere. Un element ESENTIAL al incalzirilor in scaune  este faptul ca fiecare cablaj cu unitate de control si buton guverneaza un singur scaun. Acest lucru permite o durata de viata mai mare a instalatiei electrice/unitatiie electronice de control si o singuranta sporita datorita faptului ca instalatia nu este suprasolicitata.

Noile modele de elemente de incalzire de carbon au dimensiuni 48X28 CM si pot acoperi cele mai mari scaune. Constructia din carbon cu model W le ofera un timp de incalzire redus(sub 1 minut) si o caldura uniforma pe toata suprafata. Dotate cu termostat bimetal de siguranta si construite din materiale ignifuge, elementele sunt extrem de sigure in operare.

Instalarea kitului de incalzire scaune la Maxalarm poate fi realizata pe orice model de scaun(sport, normal, cu ventilatie etc) si orice model de tapiterie(textil, piele naturala, piele sintetica, huse).

Asiguram Montaj !

Produse vizualizate recent