Pandora Smart Pro V3 4G

3,700 lei 3,350 lei
persoane se uita acum la acest produs

Asiguram Montaj 

Alarma Pandora Smart Pro V3 cu Aplicatie 4G

Keyless Entry/close prin 2 Tag-uri Bluetooth – GPS Localizare

3 Senzori Protectie: Soc – Inclinare – Tractare

*Optional-Pornire Motor din Aplicatie 4G

Pret cu Montaj Fara Pornire Motor – 3750 Ron

Pret cu Montaj + Pornire Motor si Module Necesare – 4350 Ron

Pentru a face o Comanda, Programare la Montaj sau pentru mai multe detalii, apel la 0766597505 sau mesaj pe Whatsapp

acceptam si plata cu cardul
Image Safe Checkout
SKU: N0387CAN-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorii: , , Etichete: , ,

Pandora Smart Pro V3

Asiguram Montaj Profesional In Bucuresti!

Alarma Pandora Smart Pro V3

Pandora Smart Pro v3 este un sistem de alarmă și securitate auto de nouă generație, care încorporează cele mai noi tehnologii, colaborând cu cele mai avansate vehicule și cele mai noi modele, satisfăcând nevoile tot mai mari generate de integrarea tehnologiilor mobile moderne în viața de zi cu zi a tuturor.

Niciun alt sistem de alarmă antifurt nu oferă o protecție mai bună, rămânând în același timp 100% sigur pentru mașină.

Modem 4G

Conexiune 4G: cu o viteză de 10 ori mai mare decât 3G, viteză maximă de transmitere a datelor și telemetrie mai rapidă, Pandora Smart Pro v3 este cel mai recent sistem antifurt. Chiar și atunci când rețeaua nu acceptă 4G, se conectează automat la 2G sau 3G, extinzându-și acoperirea chiar și în zone cu semnal limitat.

Bluetooth 5.0

Singurul sistem antifurt din categoria sa cu Bluetooth 5.0 care oferă comunicații pe distanțe lungi, până la 150m*, pentru a vă controla de la distanță sistemul în mod stabil și continuu, chiar și fără conexiune GSM, utilizând aplicația mobilă. 

* această distanță este obținută cu smartphone-urile cu Bluetooth 5.0 și poate varia în funcție de mediu.
 
gps Pandora

Sistem de urmărire GNSS actualizat care combină 121 de sateliți din 5 sisteme globale diferite

Pandora Smart Pro v3, un lider de clasă – include un receptor extrem de sensibil care comunică cu 121 de sateliți din toate cele 5 sisteme precum GPS SUA / GLONASS Rusia / Galileo Europa / Galileo Europa / BeiDou China / QZSS Japonia – pentru a vă localiza cu precizie mașina oriunde se află.

Receptorul integrat are un consum foarte mic de energie (6 mA), o sensibilitate ridicată și un timp de răspuns minim, care asigură urmărirea fiabilă a vehiculului chiar și în condiții de semnal slab, cum ar fi în zonele urbane.
EGTS – Noul protocol actualizat de internetPandora Smart Pro v3 acceptă EGTS (ERA-GLONASS Telematics Standard). Este un protocol nou și actualizat de transfer de date cu volum mare, care oferă un transfer de date extrem de rapid pentru notificări, mesaje, videoclipuri și alte informații de diagnosticare.
Pandora Smart Pro

Specificatii tehnice Pandora Smart Pro V3

Modem GSM nou: 2 antene Diversity

Noua tehnologie integrată in Alarma Pandora Smart Pro V3 utilizează detectarea diferențială oferă o transmisie de date stabilă și continuă, urmărire LBS îmbunătățită și o conexiune directă cu smartphone-ul dvs. Include 2 antene independente și un microprocesor care comută între antene în funcție de cea mai bună recepție a semnalului. Oferă o creștere vizibilă a acoperirii semnalului și stabilitate în comunicare, gestionând cu succes fluctuații semnificative ale calității semnalului atunci când mașina este în mișcare. Vehiculul dvs. va fi întotdeauna online și sub controlul dumneavoastră.

Protecție activă – Anti-bruiaj

Smart Pro v3 are un scut de protecție suplimentar care oferă protecție absolută vehiculului dumneavoastră. Când funcția „Protecție activă” este activată, sistemul de alarmă antifurt este în comunicare constantă cu serverele de internet Pandora care monitorizează conexiunea GSM / GPS în timp real. Drept urmare, dacă un hoț încearcă să utilizeze echipamente speciale anti-bruiaj, pentru a întrerupe comunicarea GSM sau GPS, serverele Pandora vă vor trimite imediat o notificare de alarmă și un e-mail cu detaliile evenimentului de alarmă.


Sirenă Bluetooth fără firAlimentarea independentă a sirenei garantează funcționarea neîntreruptă, chiar dacă unitatea centrală este scoasă. Este ușor de instalat și ascuns. Nu este nevoie să rulați cabluri de la compartimentul motorului la interiorul mașinii, minimizând timpul de instalare și riscul de deteriorare. De asemenea, proprietarul poate personaliza alarma oferind o recunoaștere a sunetului unică pentru vehiculul său.

Pornire inteligentă a motorului la distanță (opțional)

Instalați o unitate specializată pentru pornirea inteligentă a motorului la distanță și bucurați-vă de confortul temperaturii interioare dorite, indiferent de vreme, cald sau rece, în timp ce vă bucurați de senzația de siguranță. Securitate garantată de tehnologia excelentă de bypass imo-cheie Pandora pentru toate mărcile de mașini populare precum Mercedes, BMW, Audi, VW, Toyota și altele. 

Poate fi programat complet în funcție de ora și ziua săptămânii, temperatura exterioară sau interioară, tensiunea bateriei. Acest modul inteligent de sistem monitorizează în permanență starea motorului și vă oferă toate informațiile disponibile pe smartphone-ul dvs.

Procesor Cortex-M4Un procesor Cortex-M4 performant, de ultimă generație, folosește algoritmi moderni pentru a opera sistemele antifurt ale Pandorei. Algoritmi precum prelucrarea semnalului de la senzorii de impact / înclinare / mișcare, precum și calcule statistice și rapoarte.Noul Tag Driver ID2 tag-uri Bluetooth sunt incluse în pachet și sunt utilizate ca ID de proprietar. Dezactivarea blocării motorului este posibilă numai dacă sistemul antifurt detectează propriul tag. Designul său extrem de subțire și modern permite o utilizare convenabilă și ascunsă.
Tag Bluetooth Pandora
 

Aplicații web si smartphone

Noile aplicații Android și iOS oferă informații detaliate de diagnosticare și jurnal de evenimente. Folosind Bluetooth-ul smartphone-ului și al aplicației este posibilă activarea funcției mâini libere. Aplicațiile gratuite pentru smartphone-uri și tablete (Android și iOS) vă ajută să monitorizați, să controlați și să configurați sistemul antifurt și mașina dvs.


IATF 16949: 2016, Thatcham, certificare E-markCalitatea și fiabilitatea produselor de alarmă și securitate auto Pandora sunt certificate conform standardelor internaționale și europene, cu marcajul CE, E, IATF 16949: 2016 și Thatcham. În plus, funcționarea corectă este garantată de instalare, deoarece este realizată numai de rețeaua Pandora Specialists.
 

Pandora răspunde întotdeauna în timp util la nevoile în continuă schimbare care apar din integrarea constantă a noilor tehnologii în viața noastră de zi cu zi.

Pachete cu Montaj

Alarma Pandora Smart Pro V3 + Montaj– 3750 lei .

Alarma Pandora Smart Pro V3 + Montaj Pornire Motor si Module– 4350 lei .

Montajul Profesional in sediu autorizat R.A.R cu 25 ani experienta

Vezi diferentele dintre alarme auto Smart 4G Premium de la Pandora si Starline:

Produse vizualizate recent