PANDORA LIGHT PRO

2,400 lei 2,200 lei
persoane se uita acum la acest produs

 Asiguram Montaj 

Alarma Pandora cu Pager | 2Tag-uri | Aplicatie Bluetooth |

*Optional-Pornire Motor din Pager

Pentru a face o Comanda, Programare la Montaj sau pentru mai multe detalii, apel la 0766597505 sau mesaj pe Whatsapp

acceptam si plata cu cardul
Image Safe Checkout
SKU: N0387CAN-1-1-1-1-1-1-1-1-2 Categorii: , , Etichete: , ,

Asiguram Montaj Profesional In Bucuresti!

blank

 

Pandora Light + este un sistem de securitate auto convenabil, cu pornire la distanta(necesita un modul suplimentar) si sistem de telemetrie. Are telecomanda cu un dialog criptat pe 2 cai si ecran OLED, care permite monitorizarea parametrilor masinii si emiterea in siguranta a zeci de comenzi. Unitatea de baza de dimensiuni mici este echipata cu o antena puternica incorporata de 868 MHz si se poate conecta la CAN-bus si LIN.

sistem de securitate auto pandora light+

Descrierea produsului
Pentru a sustine functia de pornire la distanta, sistemul ofera un algoritm by-pass integrat de imobilizare pentru a evita utilizarea modulelor suplimentare sau lasarea unei chei in masina. De asemenea, acesta poate controla de la distanta dispozitivele de preincalzire a motorului populare.
Securitate totala
Cu senzori de soc si miscare integrati si accelerometru 3D incorporat utilizeaza algoritmi elaborati pentru a asigura un raspuns adecvat oricarui eveniment prevenind alarmele false. Sistemul monitorizeaza fiecare zona sensibila: usile, portbagajul, capota, senzorii, pedala de frana, tensiunea etc.
Transmisie criptata
Sistemul utilizeaza o cale automata de comunicatie radio cu intervale multiple de 868 MHz si algoritm AES-128 de criptare de dialog cu recunoastere de la distanta pentru a asigura protectia impotriva hackerilor si a dispozitivelor de captare de coduri.
Control asupra preincalzitorului
Sistemele permit controlul de la distanta asupra preincalzitoarelor populare precum Webasto sau Eberspaecher, inclusiv optiunile de preincalzire si pornire succesive. Sistemul poate fi conectat direct la preincalzitor prin W-Bus, linia K sau LIN-bus.
Imobilizator Bypass
Sistemul nostru are integrat un algoritm de imobilizare bypass care functioneaza pe multe masini populare precum Toyota/Lexus, Renault/Dacia, Nissan, Mitsubishi, Mazda etc.
Ecran LCD Telemetric
Ecranul OLED afiseaza o varietate de date telemetrice: tensiunea la bord, temperatura interioara si exterioara, nivelul de combustibil, nivelul de semnal, ora.
Pornirea motorului de la distanta
Radio-telecomanda permite pornirea motorului la distanta dupa timp, tensiune sau temperatura(necesita un modul suplimentar RMD-5M).
Toate intr-unul
Acest sistem compact reprezinta o solutie completa care nu necesita module suplimentare.

sistem de alarma auto pandora light+

blank

B2.jpg

B4.jpg

B6.jpg

B7.jpg

B8.jpg

B9.jpg

blank

blank

 

blank

blank

blank

blank

blank

ALARME CU PAGER PANDORA LIGHT

Pandora Light cu Pager cu/ fără pornire motor de la distanță

Sistemele Pandora Light si Light Pro sunt alarme pe CAN cu pager cu raza de pana la 3 km distanță. Vin cu nivel de criptare pe 128b și conțin în pachet senzori de mișcare/ șoc/ înclinare și comunică dual printr-un sistem de telemetrie detaliat. Ambele modele permit printr-un modul suplimentar pornirea motorului de la distanță.
Pandora Light Pro, vine cu bluetooth și oferă suplimentar aplicație smartphone prin bluetooth, un pager OLED cu o mai buna vizibilitate pe timpul zilei.
*Pornirea motorului de la distanță este compatibilă cu peste 95% din parcul auto și se confirmp telefonic înainte de comandă.
**   Unele mașini mai noi pot avea nevoie de Light Pro, fiind o versiune mai noua de alarmă pe 2 CAN-uri
*** Toate modelele BMW E** au nevoie de un modul de pornire diferit și prețurile nu sunt valabile pentru modelele BMW E**, prețurile se vor confirma la cerere înainte de comandă.Produsele sunt omologate RAR și TUV.Pentru detalii/ planificare la montaj/ confirmare cost final pe modelul tău auto folosiți telefonul mobil  +40.766.597.505.
sau lasă un email la adresa aceasta office@max-alarme.ro.Aveți linkul spre produse mai jos, pentru descrieri mai complexe cu caracteristici produs și filme de prezentare.
Atenție! Comanda cu montaj inclus, trebuie confirmată telefonic.

Pretul Cu Montaj Fara Pornire Motor-2500 .

Pretul Cu Montaj Pornire Motor si Accesorii-3050.

Montaj Profesional In Bucuresti!

Produse vizualizate recent