ALARMA AUTO PANDORA LIGHT CU PAGER

Be the first to review this product

Availability: In stock
1.950,00 lei 1.700,00 lei
Email to a Friend:
PENTRU MAI MULTE DETALII SI PRET LEGATE DE ACEST PRODUS VA RUGAM CLICK PE PRODUS!

ASIGURAM MONTAJ

Descriere

Descriere

 

Alarme Pandora Light cu pager sunt alarme digitale de cea mai buna calitate cu garantie nelimitata montate la noi in service-ul Max Alarm.
Alarma Pandora Light este o alarma digitala cu pornire motor care se poate monta pe o gama extinsa de autovehicule.

B2.jpg

B4.jpg

B6.jpg

B7.jpg

B8.jpg

B9.jpg

ALARME CU PAGER PANDORA LIGHT

Pandora Light cu Pager cu/ fără pornire motor de la distanță

Pandora Light cu Pager cu/ fără pornire motor de la distanță

Sistemele Pandora Light si Light Pro sunt alarme pe CAN cu pager cu raza de pana la 3 km distanță. Vin cu nivel de criptare pe 128b și conțin în pachet senzori de mișcare/ șoc/ înclinare și comunică dual printr-un sistem de telemetrie detaliat. Ambele modele permit printr-un modul suplimentar pornirea motorului de la distanță.
Pandora Light Pro, vine cu bluetooth și oferă suplimentar aplicație smartphone prin bluetooth, un pager OLED cu o mai buna vizibilitate pe timpul zilei.
Pornirea motorului de la distanță este compatibilă cu peste 95% din parcul auto și se confirmp telefonic înainte de comandă.
**   Unele mașini mai noi pot avea nevoie de Light Pro, fiind o versiune mai noua de alarmă pe 2 CAN-uri
*** Toate modelele BMW E** au nevoie de un modul de pornire diferit și prețurile nu sunt valabile pentru modelele BMW E**, prețurile se vor confirma la cerere înainte de comandă.Garanția sistemelor de alarmă este pe viața mașinii.
Produsele sunt omologate RAR și TUV.Pentru detalii/ planificare la montaj/ confirmare cost final pe modelul tău auto folosiți telefonul mobil  +40 766.597.505.
sau lasă un email la adresa aceasta office@max-alarme.ro.Atenție! Comanda cu montaj inclus, trebuie confirmată telefonic.

"" was added to wishlist

Acest continut este protejat!