Pandora Elite

8,000 lei 7,550 lei
persoane se uita acum la acest produs

Montaj Inclus in Bucuresti

acceptam si plata cu cardul
Image Safe Checkout
SKU: N0387CAN-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1 Categorii: , , Etichete: , ,

Pretul Cu Montaj Pornire Motor si Accesorii-7550.

Asiguram Montajul Profesional In Bucuresti!

blank

PANDORA ELITE

Astăzi, Pandora Elite este liderul produselor anti-furt Pandora de înaltă calitate. Suntem încrezători că niciunul dintre concurenții de pe piața rusă sau mondială, cel puțin anul următor, nu va putea atinge sau depăși caracteristicile tehnice și ergonomice ale acestui produs uimitor, Pandora Elite, care a combinat toți cei 15 ani de experiență în crearea sistemelor de siguranță auto.

Pandora Elite este cel mai actualizat tehnologic sistem de securitate și cel mai nou lider de tehnologie pe piata anti-furt auto integrarea tuturor tehnologiilor hi-end.

Incorporeaza:

 • Cea mai avansată unitate de alarmă principală din punct de vedere tehnologic
 • 3CAN / 2LIN / 4G (LTE) / GPS / GLONASS / Galileo / BeiDou / QZSS / Bluetooth 5.0
 • Amplasare mică, independentă, flexibilă oriunde în interiorul mașinii
 • Noul modem GSM care acceptă comunicarea 4G / LTE (clasa1), 3G, 2G (GPRS)
 • Două antene GSM care oferă cea mai mare acoperire de rețea vreodată!

blank

 • Sistem superior de geolocalizare GPS / GLONASS / Galileo / BeiDou / QZSS care combină 121 de sateliți din 5 sisteme diferite.
 • Funcție anti-jammer, comunicare constantă gratuită cu serverele Pandora, notificări instantanee prin SMS și e-mail gratuite în caz de tentativă de încălcare rău intenționată
 • Monitorizarea continuă a locației geografice și a localizării pe hartă pe aplicația dvs. mobilă și online, în timp real, pentru a ști exact unde este mașina dvs. și a vă controla mașina oricând doriți.
 • Suportă toate hărțile lumii utilizate pe scară largă (Open Street Maps, Google Maps, Apple, Yandex) și vă permite să alegeți cea care vi se potrivește cel mai mult

blank

 • Funcția PIN-Drive pentru blocarea motorului în caz de eșec la introducerea codului.
 • Funcția Anti-HiJack pentru blocarea motorului în caz de furt, scoțând cu forță din vehicul șoferul
 • 2 TAG-uri criptate cu protecție interzicere dezarmare, pentru a preveni furtul atacului de releu prin exploatarea metodei fără cheie din fabrică.
 • Aplicații mobile gratuite pentru smartphone-ul dvs. (iOS și Android) și smartwatch-ul dvs.
 • Serviciu de internet gratuit prin pandora-on.com de pe telefonul mobil, tabletă sau computer, oferindu-vă acces pentru a configura și controla sistemul de alarmă și mașina
 • Accelerometru digital pe 3 axe, interior și senzor de proximitate, șoc, înclinare și mișcare a mașinii în 2 zone
 • Pornire inteligentă a motorului de la distanta și activarea aerului condiționat pentru a intra în mașină cu temperatura dorită, căldură sau răcire, pentru un confort și mai mare
 • Funcții de actualizare antifurt pe mai multe niveluri prin conectarea senzorilor fără fir prin Bluetooth, de ex .:
 •     Blocare port OBD cu cod PIN
 •     Blocarea motorului prin releu wireless (până la 4 blocuri independente)
 • Activați sau dezactivați cu ușurință întregul sistem de alarmă pentru utilizarea serviciului
 • Certificări CE, E-mark, IATF 16949: 2016 și Thatcham
 • Instalare specializată, configurare a sistemului și asistență prin intermediul rețelei Pandora Specialists!

blank

SEMNAL PUTERNIC – ACOPERIRE LARGĂ A REȚELEI GSM

 • Pandora Elite este echipat cu un nou modem 4G și două antene puternice pentru un semnal perfect puternic. Noul modem GSM acceptă 4G / LTE (clasa1), 3G, 2G (GPRS) și, în combinație cu cele două antene extrem de puternice, crește efectiv acoperirea rețelei mobile, minimizând probabilitatea ca semnalul GSM să fie slab sau absent. Toate aceste caracteristici garantează cel mai înalt nivel de protecție împotriva furtului și informează imediat proprietarul.

SISTEM GEO-LOCALIZARE

 • Datorită receptorului global de localizare geografică integrat, puteți afla întotdeauna locația mașinii dvs., precum și istoricul locațiilor geografice.
 • Un sistem unic de pionierat care oferă geo-localizare prin combinarea a 121 de sateliți din 5 țări diferite:  32 de sateliți – GPS SUA ; 24 de sateliți – GLONASS, Rusia; 26 de sateliți – Galileo, Europa; 35 de sateliți – BeiDou (COMPASS), China; 4 sateliți – QZSS, Japonia – cu un semnal care acoperă întreaga planetă, monitorizarea constantă a locației vehiculului dvs., oriunde se află, literalmente pe pământ, cu o precizie incredibilă.

blank

RF / ANTENĂ  BLUETOOTH – ACOPERIRE MAXIMĂ

Modulul unic de comunicare fără fir RF  prin Bluetooth cu unitatea principală a sistemului, permite instalatorului Pandora Specialist să ascundă unitatea principală fără a afecta raza de acțiune a telecomenzii. Echipat cu o antenă puternică și combinat cu poziționarea ridicată a parbrizului, garantează transmisia și recepția maximă a tehnologiei LoRa. În plus, alertează proprietarul cu privire la diferite evenimente, cum ar fi nivelul scăzut al bateriei TAG, pentru a instala unul nou sau dacă există daune la una dintre blocările ascunse ale motorului, de exemplu după service programat, ceea ce ar indica o intervenție potențial rău intenționată pentru un viitor furt.

Pe dispozitivul antenei există o inscripție mare cu LED-uri roșii „Pandora”, vizibilă din exteriorul vehiculului, care avertizează un potențial hot despre cât de inutilă ar fi o încercare, deoarece vehiculul este protejat de un sistem de securitate Pandora.

blank

TELECOMANDĂ

Dispune de o telecomandă nouă, mai ergonomică, cu un ecran OLED mare și luminos și o baterie Li-Po încorporată. Telecomanda comunică cu unitatea principală prin conexiune codată pe 128 biți și Bluetooth. Este cea mai avansată telecomandă din punct de vedere tehnologic de pe piață, cu o baterie puternică LiPo litiu-polimer pe care o uitați să o încărcați și când este nevoie, durează doar câteva minute pentru a se încărca.

CONEXIUNEA BLUETOOTH

O caracteristică importantă a noului produs Pandora Elite este Bluetooth 5.0 cu chipset NRF52840 (nordic). Oferă stabilitate în comunicarea cu accesoriile Bluetooth, precum și controlul telefonului mobil fără utilizarea unei rețele GSM. Acesta acceptă o distanță de comunicare de peste 150 de metri cu unitatea principală de alarmă, cu condiția ca telefonul să accepte Bluetooth 5.0.

SIGURANȚA PERSONALĂ SUPLIMENTARĂ A PROPRIETARULUI

BUTON S.O.S. 

În caz de accident auto sau de urgență, șoferul ar putea activa funcția SOS apăsând butonul SOS încorporat în dispozitivul de antenă montat pe parbriz. Sistemul va trimite automat alerte contactelor specificate de proprietar pentru această ocazie. Toate alertele sunt însoțite de coordonatele de geolocalizare actuale ale mașinii și de link-uri web adecvate pentru serviciile de hartă online.

SIRENA BLUETOOTH FĂRĂ FIR

Pandora Elite include cel mai recent model de Sirenă fără fir Bluetooth PS-332BT, cu o baterie de rezervă încorporată. În plus, sunetul Sirenei este personalizabil, oferind o alertă personalizată care ajută la un răspuns imediat din partea proprietarului în cazul unei încălcări.

Pretul Cu Montaj Pornire Motor si Accesorii-7550.

Asiguram Montajul Profesional In Bucuresti!

Produse vizualizate recent