Pandora Camper sistem de securitate pentru autorulote

4,799 lei
persoane se uita acum la acest produs

PENTRU MAI MULTE DETALII SI PRET LEGATE DE ACEST PRODUS VA RUGAM CLICK PE PRODUS!

Asiguram Montaj si Garantie Nelimitata

acceptam si plata cu cardul
Image Safe Checkout
SKU: N0387CAN-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1 Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Pandora CAMPER MINI este special conceput pentru a va proteja rulota. Sistemul asigura securitatea fiabila a cabinei si a modulului de locuit datorita unui set optim de senzori speciali: senzori de miscare, inclinatie si deschidere. Modulul special „Stay Home” protejeaza spatiul de locuit si compartimentele pentru bagaje chiar si atunci cand proprietarii se afla in interiorul rulotei.

Proprietarul vehiculului este recunoscut prin tag-ul minimalist, care serveste si ca telecomanda. Controlul sistemului este practic nelimitat datorita interfetei 4G sau unei telecomenzi cu doua cai in raza de actiune Bluetooh.

Securizarea unei autorulote cu functii avansate de telemetrie si monitorizare online intr-o singura solutie compacta – acesta este Pandora CAMPER MINI.

blank

Pornirea de la distanta si controlul perfect

O prezentare generala a starii actuale a vehiculului si a pornirii de la distanta a motorului nu a fost niciodata mai deosebita. Pandora Camper combina securitatea antifurt de neegalat cu functiile inteligente de ultima generatie intr-un sistem de protectie unic. Controlul intregului sistem si afisarea starii actuale a vehiculului dumneavoastra este usor datorita aplicatiei mobile complexe.

blank

Telemetrie si istoricul traseelor

Afisarea clara a informatiilor actuale despre temperatura motorului, temperatura interioara, tensiunea bateriei sau starea combustibilului, precum si acces facil la istoricul traseelor. Toate aceste informatii si supravegherea constanta a vehiculului sunt disponibile imediat pe ecranul telefonului dumneavoastra sau in interfata web a computerului.

blank

Bypass pentru imobilizatorul original al masinii

Alarma auto Pandora Camper nu necesita prezenta a unei a doua chei datorita algoritmului bypass-ului incorporat al imobilizatorului. Asadar, nu mai trebuie sa lasati o cheie duplicat in vehiculul dumneavoastra pentru a utiliza functia de pornire de la distanta (Aceasta caracteristica este disponibila numai pentru vehiculele selectate).

blank

Notificari GSM

Modulul GSM incorporat pentru apeluri vocale si alerte SMS de alarma in cazul perturbarii vehiculului pana la 3 numere de telefon. Desigur, detectarea unui accident este alertata cu un apel la numerele de telefon.

blank

Siguranța a proprietarului

Asigurati-va vehiculul impotriva furtului cu protectie multi-nivel de la Pandora. Combinatia de control si monitorizare online prin aplicatie si un cip de accelerare 3D incorporat de ultima generatie permite, pe langa zonele de protectie standard (usi, contact, portbagaj si compartimentul motorului) sa monitorizeze socurile, schimbarile de inclinare si miscarile vehiculului.

blank

Aplicatie smartphone

Securitatea automobilului cu o singura atingere este ceva obisnit cu aplicatiile Pandora pentru Android si iOS. Bucurati-va de functiile inteligente reale ale vehiculului dumneavoastra cu o aplicatie moderna cu control intuitiv in timp real.

blank

Incalzire independenta

Pandora Camper permite controlul incalzirii independente Webasto, Eberspaecher si a echipamentelor originale montate de producatorul vehiculului prin interfata CAN BUS sau iesire analogica.

blank

Control inteligent

Puteti controla sistemul de securitate Pandora ELITE cu telecomanda originala, cu un tag radio, automat in modul maini libere sau folosind aplicatia. Datorita acestui fapt, produsele Pandora sunt printre cele mai universale de pe piata.

blank

Garantia calitatii

Sistemele Pandora sunt complet dezvoltate, fabricate si testate de o echipa de ingineri de top intr-o singura unitate de productie si sunt supuse mai multor verificari inainte de predare pentru a atinge cele mai inalte niveluri calitate.

blank

Certificare

Siguranta si calitatea tuturor produselor Pandora sunt in concordanta cu cerintele solicitante de aprobare ale standardului european EHK 116 testat de prestigiosul TÜV SÜD.

Ce poate face Pandora MINI?

Protectie

 2-zone interior protection **

 pornire de la distanta **

 protectie impotriva furtului

 protectie impotriva bruiajului

 protectie impotriva inlocuirii ECU

 protectie impotriva inlocuirii comutatorului de aprindere

 protectia impotriva duplicarii cheii

 protectie impotriva cititorului de telecomanda

 senzor de miscare

 senzor de inclinatie

 senzor de soc

 detectare accident

 2 x senzori wireless

 sirena principală și de rezervă

Control

 tag de imobilizare

 telecomanda de fabrica

 aplicatie mobila bluetooth

 aplicatie mobila online

 telecomanda pe 2 cai pe bluetooth

 comunicare GSM

 interfata web

Confort

 pornire de la distanță *

 afisare stare combustibil

 afisare stare baterie

 afisare temperatura motor

 afisare temperatura interioara

Localizare

 garaj virtual

 localizare online GPS

 istoric traseu

 

 * urmatoarele caracteristici se gasesc in versiunile superioare ale produsului

 ** un regim special de protecție împotriva intruziunii de către o persoană neautorizată în timpul șederii echipajului în interiorul rulotei

***realizarea funcției de pornire motor poate necesita module suplimentare, în funcție de mașină!

Produse vizualizate recent