Uromexil Forte

Incarcare freon

Suntem cel mai mare Centru de încărcare Freon Auto, cu 6 Aparate Profesionale Texa- Italia și cu o experienta imensa de peste 21 ani, cu peste 3000 de mașini încărcate anual. Ne gasiti la sediul nostru din București, Șoseaua Giurgiului 269, sector 4 sau Max Alarm pe Waze. Folosim numai freon Italia Tazzetti și ulei. (ATENTIE unde incarcati masina cu freon! Pe piata din Romania a intrat si intra ffff. mult freon de proasta calitate din China, care va face presiune foarte mare in instalatia dvs si poate face mult rau)
Aparatele nostre executa automat urmatoarele operatiuni:

  1. Scoaterea freonului existent și a uleiului uzat din instalatie.(Doar asa suntem siguri ca aveti in masina cantitatea si calitatea necesara de freon si ulei)
  2. Vacuum(scoaterea umiditatii)
  3. Testarea etanseitatii (in vacuum)și test Scurgeri.
  4. Introducerea /completarea cu ulei nou.
  5. *Optional- Introducerea solutiei UV (30Ron/5ml) pentru depistarea scurgerilor ( operatiunea pentru depistarea scurgerilor se face la întuneric cu ochelarii și lampa cu UV si poate fi facuta în maxim 3 luni de la incarcare și in maxim 3 zile după scurgere, la noi in service).
  6. Introducerea FREON-ului in instalatie.
  7. Verificarea bunei functionari a instalatiei și dacă Compresorul este în parametri.
  8. Scoaterea bonului cu toate operatiunile efectuate.

O data pe an va recomandam si igienizarea sistemului de climatizare impreuna cu interiorul masinii. Noi facem aceasta operatiune cu un aparat Profesional cu Ozon, operatiune care costa 80 ron si dureaza 30 minute sau, daca doriti, avem un pachet Incarcare Freon Auto +Igienizare =200 RON

După încărcarea cu freon cereți la recepție cadoul nostru surpriza!

* SC Max Alarm SRL isi rezerva dreptul sa modifice pretul la freon in functie de masina

Click aici Pentru a Accesa Noul Nostru site de Incarcare Freon Auto.

"" was added to wishlist

Acest continut este protejat!