CSH-1 KIT INCALZIRE SCAUNE AUTO CARBON CU 2 TREPTE DE INCALZIRE PENTRU 1 Scaun

400 lei 280 lei
persoane se uita acum la acest produs
acceptam si plata cu cardul
Image Safe Checkout
SKU: 1x Categorie: Etichete: , ,

Asiguram Montaj !

KIT INCALZIRE SCAUNE AUTO CARBON CU 2 TREPTE DE INCALZIRE PENTRU 1 Scaun

Kiturile de incalzire in scaune din carbon permit transformarea usoara a scaunelor normale in scaune cu incalzire. Grosimea redusa a elementelor de incalzire permite o instalare nedetectabila iar constructia din carbon va usura instalarea acestora pe orice model scaune.

Incalzirile in scaune din carbon sunt net superioare tuturor celorlalte tipuri de incalziri datorita mai multor caracteristici: putere de incalzire mare (55-60W per scaun), viteza de incalzire superioara(cu pana la 20% mai mare fata de restul produselor de pe piata), flexbilitate si rezistenta mecanica sporita(constructie tip sandwich pentru protejarea elementului de incalzire din carbon), fiabilitate(rata de defectare de sub 0.1% la 3 ani).

Kiturile de incalzire scaune sunt dotate cu butoane rotunde basculante cu 2 trepte : HI – OFF- LOW.

Elementele de incalzire din carbon au dimensiuni generoase(48X28 CM) pentru a acoperi si cele mai mari scaune. Constructia din carbon le ofera un timp de incalzire redus(circa 1 minut) si o caldura uniforma pe toata suprafata. Dotate cu termostat bimetal de siguranta si construite din materiale ignifuge, elementele sunt extrem de sigure in operare.
Kitul de incalzire scaune poate fi instalata pe orice fel de scaun(sport, normal, cu ventilatie etc), orice fel de tapiterie(textil, piele naturala, piele sintetica, huse). Posibilitatea perforarii sau taierii elementelor de incalzire permite instalarea pe cele mai complexe forme de tapiterie.

Asiguram Montaj !

 

Produse vizualizate recent