EDOTEC EDT-FST009 CAMERA DIGITALA DVR FULL HD H.264 CU INREGISTRARE FATA SI SPATE

1,199 lei
persoane se uita acum la acest produs

Camera digitala DVR Full HD H.264 cu inregistrare fata si spate.
Cu senzor SONY 323+, ecran ultraluminos de 2.4″ in format 4:3,
senzor G, WDR, mod de inregistrare in bucla si detectare miscare.

acceptam si plata cu cardul
Image Safe Checkout
SKU: 1x-1-1-2-1-1-1 Categorie: Etichete: , ,
  • Camera digitala DVR Full HD H.264 cu inregistrare fata si spate

    ∙ suporta WiFi ∙ conectare cu telefonul pentru previzualizare/descarcare imagini ∙

    Avand 3 componente hardware de nivel superior: chip Novateksenzor Sony si lentile in 6 straturi reda imagini Full HD de inalta calitate, inregistreaza clipuri super clare 1080P.
    Senzorul Sony ofera o tehnologie avansata de procesare a imaginilor. Avantajele sunt vizibile in medii cu lumina puternica sau lumina scazuta, cum ar fi nori sau pe timp de noapte.

    Inregistrare in bucla, detectare la miscare si senzor G in caz de impact

    ∙ imaginile sunt inregistrare in bucla, ceea ce permite pastrarea pe cardul de memorie doar a imaginilor noi ∙ senzorul G este foarte util in caz de incident, atunci cand senzorii camerei detecteaza un impact, filmarea din momentul cheie este blocata si nu va fi rescrisa ∙

    Ambele camere au unghi de vedere de 170°, ceea ce ofera o imagine de ansamblu foarte clara, acoperind chiar si punctele moarte. Tehnologia WDR ofera imagini foarte bune in conditii de lumina scazuta si pe timp de noapte, prin reglajul automat al luminozitatii.

    Functia WDR amplifica sursele existente de lumina, ofera imagini clare, cu foarte multe detalii, atat in zona secundara, in care lumina este puternica cat si in zona intunecata, astfel obtinand tot timpul imagini de o calitate exceptionala.

Produse vizualizate recent