Pandora Smart V3

2,800 lei 2,550 lei
persoane se uita acum la acest produs

Asiguram Montaj 

Alarma Pandora Smart V3 cu Aplicatie pe Telefon

Conectivitate GSM 4GKeyless Entry/Close prin 2 Tag-uri Bluetooth – GPS Localizare

3 Senzori Protectie: Soc – Inclinare – Tractare

*Optional-Pornire Motor din Aplicatie

Pret cu Montaj Fara Pornire Motor – 3150 Ron

Pret cu Montaj Si Pornire Motor – 3550 Ron

Pentru a face o Comanda, Programare la Montaj sau pentru mai multe detalii, apel la 0766597505 sau mesaj pe Whatsapp

acceptam si plata cu cardul
Image Safe Checkout
SKU: N0387CAN-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1 Categorii: , , Etichete: , ,

Pandora Smart V3

Asiguram Montaj Profesional In Bucuresti!

Pandora Smart V3 oferă un set optim de caracteristici de securitate de ultimă generație, inclusiv un modem GSM de mare viteză 4G.

Oferă cel mai rapid și mai fiabil control al vehiculului dvs. de pe un smartphone.

Noul model de alarma auto Pandora Smart V3 are un receptor GPS / Glonass care oferă opțiuni premium la un preț accesibil.

Acest sistem este conceput pentru a fi un serviciu și o soluție de securitate all-in-one și nu necesită module suplimentare: include bypass algoritmic fără cheie care funcționează cu multe modele populare de mașini. Pentru mai mult confort, permite controlul de la distanță asupra preîncălzitoarelor Webasto sau Eberspaecher – și chiar utilizarea secvențială pentru pornirea automată a motorului.

Protectie anti-furt

GPS / GLONASS: Alarma Pandora Smart v3 include un receptor actualizat de mare viteză, care comunică cu sateliții și confirmă poziția acestuia, astfel încât utilizatorul să poată comunica constant cu alarma și cu vehiculul prin noua aplicație pe internet, smartphone-uri și smartwatch / band Pandora. Sistemul de urmărire, pe lângă GPS, include și comunicații cu sistemul de satelit GLONASS. Rețeaua sa este formată din 24 de sateliți care au atins o acoperire globală completă. Dacă este combinată, precizia este îmbunătățită cu un procent semnificativ. Apoi, este posibil să localizați vehiculul mult mai rapid datorită receptorului actualizat și a contribuției a 58 de sateliți, 31 GPS (27 + 4 rezerve) și 27 GLONASS (24 + 3 rezerve).

Conexiune 4G: Pandora Smart v3 comunică cu o viteză maximă de transmisie a datelor de 10 ori mai rapidă decât 3G (telemetrie mai rapidă). Chiar și atunci când rețeaua nu acceptă 4G, se va conecta automat la 2G sau 3G, extinzându-și acoperirea în zone în care semnalul este limitat.

Mod anti-jammer: alarma Pandora Smart v3 are o caracteristică unică care adaugă un scut bonus la siguranța maximă a vehiculului dumneavoastră. Când activați funcția „Protecție activă”, sistemul de alarmă Pandora este în comunicare constantă cu serverul de internet al companiei dvs., permițându-vă să vă controlați mașina prin semnalele GSM / GPS în timp real. Prin urmare, chiar dacă viitorii hoți încearcă să utilizeze dispozitive speciale jammer pentru a bloca semnalul GSM / GPS, oprind orice comunicare cu vehiculul, serversul Pandora îl recunoaște imediat și îl informează pe proprietar folosind notificări Push și e-mail.

Interzicerea dezarmării: ultima generație de alarma Smart este conectată la cheia mașinii; dacă tâlharul este echipat cu un dispozitiv care primește RF special sau a interceptat codurile fabricii de chei cu un Roll-Jammer, puteți opri alarma. Tehnologia Interzicerea dezarmării interzice dezarmarea mașinii în cazul în care ID-ul tag-ului se află în raza de acțiune a mașinii. Acest lucru vă protejează vehiculul mai eficient decât un simplu sistem de alarmă.

Securitate fără fir Bluetooth: Pandora aplică prima tehnologie de comunicare fără fir protocol Bluetooth v4.2. Utilizarea acestei metode crește foarte mult sistemul de protecție antifurt, vă permite să amplasați dispozitivele suplimentare oriunde în vehicul, oferind instalatorului libertatea de a ascunde mai bine unitatea.

Cod PIN | Imobilizator iD-TAGS: înainte de conducere, ID-ul tag-ului trebuie să fie în raza mașinii sau șoferul trebuie să introducă codul PIN, altfel motorul va fi blocat. Funcția împiedică un hoț să se indeparteze cu mașina, chiar dacă are cheile.

Mod Anti-HiJack: te împiedică să fii atacat și să îți fie furat vehiculul. În cazul unui atac, alarma va opri motorul în timp ce proprietarul mașinii se află la o distanță sigură de vehicul.

Senzor digital 3D: este echipat cu un senzor de vibrații, ridicare și deplasare a 2 zone (accelerometru 3D), care utilizează algoritmi sofisticati pentru a asigura un răspuns imediat în fiecare caz. Sistemul protejează orice zonă sensibilă, cum ar fi: ușile, portbagajul, portbagajul și orice altceva cu cea mai mică interferență în electronica mașinii dvs., deoarece folosește aceeași tehnologie a producătorului.

Consum redus de energie

Sistemul a fost construit pentru performanțe maxime cu cel mai mic consum de energie și nu înregistrează erori în „creierul” mașinii moderne. Inovația se bazează pe noul și actualizatul procesor care a permis introducerea de noi algoritmi exclusivi care reduc consumul de energie cu până la 10, menținând în același timp funcționalitatea completă și conexiunea GPRS activă.

Pornire la distanță și telemetrie

Soluție de control și urmărire finală – Folosind aplicația Smartphone și browserul web puteți accesa cu ușurință gama largă de caracteristici. Fiți la curent cu diferitele situații care apar în mașina dvs., vizualizați istoricul evenimentelor și urmăriți-l prin GPS. Are un modem GSM unde este necesară o cartelă de telefonie mobilă SIM și permite sistemului să trimită SMS, să efectueze apeluri, să primească comenzi de la telefon sau să se conecteze la serviciul online. Tehnologia suplimentară de pornire la distanță are tehnologie fără cheie din fabrică pentru cele mai populare mărci de mașini.

* Pornirea la distanță a motorului și aerul condiționat, acceptă cele mai populare mărci de mașini precum Mercedes, BMW, Audi, VW, Toyota și altele. Este posibil să fie nevoie de echipamente opționale RMD-5M.

Caracteristici

Anti furt:

  • conexiune modernă 4G / 3G / 2G, o gamă largă de acoperire
  • Receptor GPS / Glonass, identifică vehiculul rapid și este într-o comunicare constantă
  • Anti-Jammer: protecție maximă împotriva unui dispozitiv care ar putea încerca să blocheze semnalul GSM
    • Imobilizator cod PIN:
    • Imobilizator cod PIN. Codul PIN personal al șoferului.
    • Protecție anti-hiJack împotriva furtului violent de mașini
    • Protecție dublă cu cod PIN și tag Bluetooth
    • Încuietoare de ușă OBD cu cod PIN

Alarma Pandora Smart V3:

  • Certificare europeană CE
  • Certificarea E-Mark de compatibilitate cu electronica auto
  • Control de la:
  1. BT Tag Armare / Dezarmare automată (Mâini libere fără cheie)
  2. APP pentru smartphone

iii. Telecomandă din fabrică

  • Gestionați starea mașinii prin intermediul aplicației noastre Apple și Android
  • Include o vibrație bipolară și senzor digital de înclinare / ridicare.
  • Pornire la distanță a motorului și activare A / C (necesită accesoriu suplimentar RMD-5)
  • Armează și dezarmează sistemul de securitate al vehiculelor
  • Calibrare ușoară și rapidă a setărilor sistemului
  • Blocarea motorului la distanță
  • Localizare geografică cu vizualizare hartă (necesită NAV suplimentar 035BT)
  • Două etichete sunt furnizate în pachet și acceptă până la 4 etichete
  • Protocoale multiple de criptare
  • Cheie de criptare „largă”
  • Construcție de înaltă calitate Folosește propria tehnologie CanBus a mașinii
  • Închiderea automată a ferestrei la armare *
  • Încuietoare OBD cu cod PIN
  • Compatibil cu alte sisteme de alarmă existente
  • Transfer ușor către o altă mașină, este necesară doar actualizarea software-ului
  • Activează / dezactivează cu ușurință modul de service înainte de orice întreținere a vehiculului.

Certificat de asigurare a calității E-mark, CE, IATF:

Sistemele antifurt Pandora sunt proiectate pentru protecția antifurt absolută și sunt probabil singurul sistem antifurt rus care îndeplinește toate standardele Uniunii Europene, cu certificarea marcajului CE de vânzare de la marca aprobată și pentru poziționarea sigură pe piața auto europeană, făcându-le perfect compatibile cu electronica mașinii dvs. În plus, Pandora Smart v3 are certificarea IATF 16949: 2006, o certificare emisă de principalii producători auto. Suntem mândri de controlul calității noastre exacte pe care îl realizăm în fiecare fază a producției de sisteme antifurt Pandora, produse în întregime în Rusia, pentru a asigura cele mai bune rezultate.

Pachete cu Montaj

Alarma Pandora Smart V3 + Montaj– 3150 lei .

Alarma Pandora Smart V3 + Montaj Pornire Motor si Module– 3550 lei .

Montajul Profesional in sediu autorizat R.A.R cu 25 ani experienta

 

Vezi diferentele dintre alarme auto Smart 4G de la Pandora si Starline:

Produse vizualizate recent