Pandora Light v3

1,700 lei 1,500 lei
persoane se uita acum la acest produs

Asiguram Montaj

Alarma Pandora Light V3 cu Actionare din Pager

3 Senzori Protectie: Soc – Inclinare – Tractare

*Optional-Pornire Motor din Pager

Pret cu Montaj Fara Pornire Motor – 1900 Ron

Pret cu Montaj Si Pornire Motor – 2400 Ron

Pentru a face o Comanda, Programare la Montaj sau pentru mai multe detalii, apel la 0766597505 sau mesaj pe Whatsapp

acceptam si plata cu cardul
Image Safe Checkout

Pandora Light V3

Asiguram Montaj Profesional In Bucuresti!

Pandora Light V3 este un sistem de securitate cu telecomanda si cu functia de pornire motor de la distanță.

Are o telecomandă LCD bidirecțională tip pager, cu comunicare cripata pe 128 biti, care permite monitorizarea parametrilor vehiculului și emiterea în siguranță a zeci de comenzi.
Unitatea de bază de dimensiuni mici este echipată cu o antenă puternică încorporată de 868 MHz și se poate conecta la 2 CAN-bus și LIN.
Interfața IMMO-KEY poate sa invete cheia masinii pentru a realiza functia de pornire motor.*
Funcția de pornire de la distanță permite configurarea pornirilor automate pe zilele săptămânii, pe ore, in functie de temperatura motorului, de tensiunea bateriei, precum și funcția de turbo-timer.

Certificare europeană TUV si omologare RAR

Descriere
Alarma Pandora Light v3 este un sistem de securitate cu un canal radio bidirecțional. Caracteristicile sistemului sunt îmbunătățite de interfețele digitale care anterior erau utilizate numai în sistemele premium: 2xCAN / LIN / IMMO CHEIE. Acum sistem permite implementarea mai multor funcții prin CAN-bus.
Sistemul acceptă lista completă de mașini pentru care Pandora are un bypass electronic.
Senzorii algoritmici avansați ai Pandorei permit sistemului să distingă diferite evenimente, cum ar fi ridicarea cu cricul în caz de tentativă de furt de roți și să dea notificări corespunzătoare, chiar și atunci când motorul funcționează în modul de pornire de la distanță.

Telecomandă funcțională
Această telecomandă tip pager asigură controlul asupra sistemului de securitate și a stării mașinii. Telecomanda are un ecran informativ OLED cu contrast ridicat, care poate afișa o varietate de date telemetrice, inclusiv zonele de securitate, temperatura, tensiunea și nivelul de combustibil.

Alarma Pandora Light V3

Ultra Long Range
Telecomanda bidirecțională, cu afișaj OLED, are o raza mare de comunicare care ajunge până la 1 km în zonele suburbane.

Transmisie criptată
Algoritmul modern de criptare AES , pe 128 de biți pentru fiecare sistem garantează imposibilitatea hackingului intellectual, în viitorul apropiat.

Securitate totală
Senzorul de soc integrat , senzorii de mișcare și accelerometrul 3D utilizează algoritmi elaborați pentru a asigura un răspuns adecvat la orice eveniment. Sistemul monitorizează fiecare zonă sensibilă – uși, portbagaj, capotă, senzori, pedală de frână, tensiune etc.

Pornire la distanță a motorului *
Telecomanda sistemului permite pornirea motorului de la distanță și configurarea pornirii automate în funcție de timp, tensiune sau temperatură.
Sistemul controlează în mod fiabil parametrii principali ai motorului și starea mașinii în timpul procedurii de pornire de la distanță.

Tehnologie de bypass și clonare a imobilizatorului
Portul cu cheie IMMO și serviciul Pandora Clone permit implementarea bypass-ului electronic pentru pornirea de la distanță a motorului pe majoritatea mașinilor moderne, inclusiv Ford, Toyota, Lexus, Volkswagen, Skoda, Audi și altele.

Control asupra preîncălzitoarelor **
Sistemele permit controlul de la distanță asupra preîncălzitoarelor populare ale motorului, cum ar fi Webasto sau Eberspacher, inclusiv opțiuni de preîncălzire și pornire secvențiale. Sistemul poate fi conectat direct la un preîncălzitor prin CAN-bus digital sau LIN-bus.

Consum redus de energie
Sistemul este construit pentru eficiență – consumă foarte puțină energie și nu împiedică intrarea sistemelor auto în modul de repaus. Cele mai moderne soluții algoritmice și cele mai noi componente electronice ne permit să reducem consumul de energie la 7mAh în modul armat.

Interfață 2xCAN + LIN integrată
Interfața digitală multicanal integrată de mare viteză (2xCAN + LIN) asigură o conexiune sigura la BUS-urile digitale originale ale marii majorități a mașinilor moderne.

Continut pachet:
-centrala alarma pandora Light V3
-sirena
-cablaje
-pager D-010
-telecomanda R-387
-modul RMD-5M

Garantie

Produsul beneficiaza de garantie pe viata pe masina pe care se monteaza ***

*realizarea funcției de pornire motor poate necesita module suplimentare, în funcție de mașină!
** in functie de masina
***garantia se ofera pe centrala alarmei

Pachete cu Montaj

Alarma Pandora Light V3+ Montaj– 1900 lei .

Alarma Pandora Light V3+ Montaj Pornire Motor si Module– 2400 lei .

Montajul Profesional in sediu autorizat R.A.R cu 25 ani experienta

Vezi diferentele dintre Alarme auto cu Pager de la Pandora si Starline

Produse vizualizate recent