ALARMA AUTO PANDORA SMAR PRO GSM/Bluetooth/GPS/CAN

Be the first to review this product

Availability: In stock
3.150,00 lei 3.000,00 lei
Email to a Friend:
PENTRU MAI MULTE DETALII SI PRET LEGATE DE ACEST PRODUS VA RUGAM CLICK PE PRODUS!

ASIGURAM MONTAJ

Descriere

Descriere

Alarma auto Pandora Smart Pro cu GPS este o alarma digitala completa si complexa cu pornire motor, GPS ,aplicatie pe telefon. Firma noastra, Max Alarm cu sediul in Sos.Giurgiului nr 269A monteaza cu mandrie Alarme auto Pandora pentru orice auto. 

Pandora Smart Pro este un sistem avansat controlat cu telecomanda OEM si o cheita RF de imobilizare. Oferind toate avantajele securitatii avansate Pandora si pornirea la distanta a sistemelor de clasa inferioara, va ajuta de asemenea sa va adaugati masina in lista gadget-urilor controlate online.

sistem de alarma auto pandora smart

Pornire la distanta si telemetrie
Solutie de control si urmarire de ultima generatie – utilizand telecomanda OEM a masinii, Cheita Bluetooth, aplicatia de pe telefonul smart sau browserul web pentru accesarea functionalitatilor sistemului.
Sistem de pornire la distanta cu bypass integrat fara cheie al dispozitivelor de imobilizare originale pentru multe masini populare.
Senzorii de soc, miscare si inclinatie incorporati sustinuti de algoritmi ingeniosi ofera o protectie inteligenta.
Control asupra preincalzitorului
Sistemele permit controlul de la distanta asupra preincalzitoarelor populare precum Webasto sau Eberspaecher, inclusiv optiunile de preincalzire si pornire succesive. Sistemul poate fi conectat direct la preincalzitor prin CAN-bus.
Telemetrie si urmarire
Telecomanda OEM, cheita Bluetooth, modemul GSM 3G si serviciul online va permit sa monitorizati diferiti parametri ai masinii dvs., sa vizualizati istoricul evenimentelor si sa urmariti prin GPS modul incorporat.
Aplicatii pe telefonul smart
Aplicatiile Pandora pentru Android si iOS permit accesul la diversi parametri ai sistemului, precum si la telemetrie si urmarire de pe telefonul smart.
Notificari GSM
Modemul GSM incorporat nesecita o cartela SIM locata care permite sistemului sa efectueze apeluri, trimita mesaje text, sa preia comenzi prin intermediul unui telefon sau sa acceseze serviciul online.
Control inteligent
Controlati sistemul prin telecomanda OEM, hands-free prin cheita Bluetooth, de pe telefonul smart sau virtual cu orice gadget cu conexiune la Internet.
Imobilizator Bypass
Sistemul nostru are integrat un algoritm de imobilizare bypass care functioneaza pe multe masini populare precum Toyota/Lexus, Renault/Dacia, Nissan, Mitsubishi, Mazda etc.
Securitate totala 
Cu senzori de soc si miscare incorporati si accelerometrul 3D integrat utilizeaza algoritmi elaborati pentru a asigura un raspuns adecvat la orice eveniment. Sistemul monitorizeaza fiecare zona sensibila.

sistem de alarma si securitate auto pandora smart

Pandora%20MINI.png

B2.jpg

B3.jpg

B4.jpg

B5.jpg

B6.jpg

B7.jpg

B8.jpg

B9.jpg

CONFIGURAȚII ALARME AUTO ONLINE PANDORA SMART

previous arrow
next arrow
Slider
Sistemele Pandora Smart si Smart Pro sunt alarme pe CAN cu comunicare online prin aplicație de Smartphone, compatibil cu orice furnizor GSM din Romania. Vin cu nivel de criptare pe 128b și conțin în pachet senzori de mișcare/ șoc/ înclinare și in funcție de modelul auto unitatea citește și execută comenzi direct de pe CAN/ prin CAN. De asemenea și includ aplicația Pandora IOS/Android.
Ambele modele permit printr-un modul suplimentar pornirea motorului de la distanță din aplicație.
Pandora Smart Pro, are suplimentar GPS tracking inclus si este dedicata modelelor auto mai noi cu 2 CAN-uri (detalii de montaj). Sistemul poate face imobilizare de motor de la distanță, poate primi și executa comenzi atat prin date prin aplicație cât și prin apelare telefonică și coduri de taste.Configurații de montaj:
S1. Pandora Smart + Montaj fără pornire motor = 2800 ron
S2. Pandora Smart + Modul pornire motor + Montaj = 3550 – 3850 ron */ **/ ***
S3. Pandora Smart Pro(include GPS tracking) + Montaj fără pornire motor = 3400-3500 ron

S4. Pandora Smart Pro(include GPS tracking) + Modul pornire motor + Montaj = 3850-4050 ron */ **/ ***
S5. Pandora Professional + Pornire motor de la distanta + Montaj = de la 5000 ron */ **/ ***

(Pandora Professional e modelul Smart care are si pager, si telecomanda, 2 SIM-uri, si alte funcții la cerere)*     Pornirea motorului de la distanță este compatibilă cu peste 95% din parcul auto și se confirmp telefonic înainte de comandă.
**   Unele mașini mai noi pot avea nevoie de Light Pro, fiind o versiune mai noua de alarmă pe 2 CAN-uri
*** Toate modelele BMW E** au nevoie de un modul de pornire diferit și prețurile nu sunt valabile pentru modelele BMW E**, prețurile se vor confirma la cerere înainte de comandă.Garanția sistemelor de alarmă este pe viața mașinii.
Produsele sunt omologate RAR și TUV.Pentru detalii/ planificare la montaj/ confirmare cost final pe modelul tău auto folosiți telefonul mobil +40.766.597.505.
sau lasă un email la adresa aceasta office@max-alarme.ro.Atenție! Comanda cu montaj inclus, trebuie confirmată telefonic.

"" was added to wishlist

Acest continut este protejat!